کد خبر 152382

وزیر دفاع چین: تشدید تنش بین واشنگتن - پکن فاجعه جهانی را رقم خواهد زد

وزیر دفاع چین از آمریکا خواست صادقانه رفتار کند و هرگونه تشدید تنش و تقابل بین دو طرف را «فاجعه‌ای غیرقابل تحمل» برای جهان اعلام کرد.

وزیر دفاع چین: تشدید تنش بین واشنگتن - پکن فاجعه جهانی را رقم خواهد زد

به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از وزارت دفاع چین، «لی شانگفو» در سخنرانی خود در نشست امنیتی «شانگری-لا» در سنگاپور خاطرنشان کرد: چین واحد باید تشکیل شود و این اتفاقی است که خواهد افتاد.

وی خطاب به آمریکا گفت: اگر کسی جرات جدا کردن تایوان از چین را داشته باشد ارتش چین لحظه ای درنگ نخواهد کرد. ما از کسی نمی ترسیم و قاطعانه از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی خود، بدون توجه به هزینه های آن دفاع خواهیم کرد.

این مقام چینی، روابط پکن-واشنگتن در سال های اخیر را در پایین ترین سطح خود از زمان برقراری روابط دیپلماتیک بین دو کشور ارزیابی کرد.

شانگفو، جنگ بین پکن و واشنگتن را فاجعه ای غیرقابل تحمل برای جهان اعلام کرد و از آمریکا خواست تا صادقانه رفتار کرده و حرف و عملش یکی باشد و برای جلوگیری از بدتر شدن روابط دو طرف، در عمل اقدام کند.

وی گفت: بهترین راه برای بهبود روابط چین و آمریکا، پیروی از سه اصل احترام متقابل، همزیستی صلح آمیز و همکاری برد-برد است.

منبع: ایرنا

ارسال نظر

تازه ها