کد خبر 150667

تولیدکنندگان برای دریافت سهمیه ذرت با قیمت مصوب به بازارگاه مراجعه کنند

محمد جعفری، معاون شرکت پشتیبانی امور دام گفت: کلیه تشکل ها و تولید کنندگان می‌توانند طبق سهیه ابلاغی، برای دریافت ذرت به بازارگاه مراجه کنند و با اعطای مجوز، سایر نهاده‌ها نیز به نرخ مصوب در این سامانه عرضه می‌شود.

تولیدکنندگان برای دریافت سهمیه ذرت با قیمت مصوب به بازارگاه مراجعه کنند

به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، محمد جعفری معاون بازرگانی داخلی شرکت پشتیبانی امور دام اظهار داشت: ذرت شرکت پشتیبانی امور دام صرفاً از طریق سامانه بازارگاه عرضه می شود و شرایط خاصی برای تشکل های مختلف دیده نشده است و کلیه تولید کنندگان می توانند  این محصول را به نرخ مصوب خریداری کنند.

وی افزود: همه تولید کنندگان می‌تواند با ثبت نیاز خود در سامانه بازارگاه طبق سهمیه ابلاغی ذرت دریافت کنند و محدودیتی نداریم.

معاون بازرگانی داخلی شرکت پشتیبانی امور دام ادامه داد: ذرت موجود شرکت پشتیبانی مازاد بر ذخایر است و بر اساس نرخ مصوب عرضه می‌شود. برای عرضه سایر نهاده‌های دامی نیز منتظر مجوز وزیر جهاد کشاورزی یا معاون وی هستیم.

ارسال نظر

تازه ها