وزارت دفاع انگلیس: روسیه در پیشروی به شرق اوکراین تلفات زیادی متحمل شده است
وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد: باوجود تمرکز ارتش روسیه بر پیروزی در شرق اوکراین، پیشروی نیروهای روس کند و پرتلفات است.
به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از رویترز، وزارت دفاع انگلیس روز جمعه طی پیامی در توئیتر اعلام کرد: پیروزی در «نبرد دونباس»، مهمترین هدف راهبردی روسیه برای تحقق اهداف از پیش اعلام شده یعنی تسلط بر دونتسک و لوهانسک است.
وزارت دفاع انگلیس، نبردها را در لیسچانسک و سورودونتسک سنگین عنوان کرد و نوشت: ارتش روسیه تلاش دارد تا با پیشروی از جنوب از طریق ایزیوم به سمت اسلویانسک حرکت کند.
این وزارتخانه انگلیس، پیشروی نیروهای روس را به خاطر مقاومت سنگین نیروهای اوکراینی محدود عنوان کرد و افزود: پیشروی نیروهای روس با تلفات سنگین همراه بوده است.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۵ اسفند نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو- کییف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیریها در اوکراین و واکنشها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.
منبع: ایرنا