بزرگترین شرکت تولیدکننده آلومینیوم آمریکا برآورد کرد
تقاضای آلومینیوم طی سال 2022 حدود 2 درصد رشد خواهد کرد
بر اساس برآورد شرکت آلکوا بزرگترین تولیدکننده آلومینیوم در ایالات متحده میزان تقاضای آلومینیوم امسال رشد 2 درصدی خواهد داشت.
به گزارش بخش بینالملل پایگاه خبری بااقتصاد، خریداران آلومینیوم در آمریکا از قراردادن سفارشات جدید برای آلومینیوم خودداری کردند چرا که ترس آنها از این است که افزایش نرخ تورم و اختلال در زنجیره عرضه این فلز ممکن است باعث ایجاد رکود اقتصادی در کشور شود.
معاملات نقدی آلومینیوم طی هفتههای اخیر نفسی تازه کرده که دلیل آن ایجاد بیثباتی در این بازار در نتیجه حمله روسیه به اوکراین است، بازاری که پیش از آن طبق گفته معاملهگران با تضعیف تقاضا مواجه شده بود. خریداران اکنون آلومینیوم خریداری شده خود را تحویل گرفته اما فاکتورهای اخیر اقتصادی منتشر شده به اندازهی کافی مردم را نگران کرده و به همین دلیل فعالان بازار آلومینیوم در سفارشهای جدید فعلا احتیاط به خرج داده و دست نگه داشتهاند.
فعالیتهای اقتصادی در ایالات متحده طی ماه گذشته به کمترین حد خود از سال 2020 رسید چرا که سفارشهای جدید کاهش یافته و به موازات آن تولید محصولات صنعتی نیز با افت مواجه شده است. این در حالیست که شاخص قیمت مصرفکننده در آمریکا به بالاترین حد طی 40 سال اخیر رسیده است. افزایش قیمت انرژی و مواد غذایی به حدی بوده که فدرال رزرو آمریکا طی فشار ایجاد شده مجبور به افزایش نرخ بهره شده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت آلکوا که بزرگترین تولیدکننده آلومینیوم در ایالات متحده است هفته گذشته اعلام کرد کمبود تراشه باعث افزاش اختلالات در زنجیره عرضه محصول شده و همین امر باعث تاثیر بر رشد اقتصادی در سطح گستردهتری خواهد شد. اگرچه آلکوا اعلام کرده میزان صادرات این شرکت امسال تغییری نخواهد کرد اما در برآورد جدید اعلام کرد تقاضای آلومینیوم طی سال 2022 رشد 2 درصدی را تجربه خواهد کرد.
بخش اتوماسیون امسال با کاهش مواجه شده اما بخش هوافضا و بستهبندی به عنوان مصرفکنندگان عمده آلومینیوم اکنون در موقعیت خوبی قرار دارند. بخش بستهبندی حدود یک پنجم تقاضای آلومینیوم در ایالات متحده را از آن خود کرده چرا که مردم اکنون برای مصرف نوشیدنی از قوطیهای آلومینیومی استفاده میکند و مصرف نوشیدنی با بطریهای پلاستیکی کاهش یافته است. نکته دیگر اینکه شیوع کووید 19 در چین به ویژه در شهرهای شانگهای و پکن یکی از دلایل کاهش رشد اقتصادی جهان و افزایش بیثباتی در بازارها بوده است.
انتهای خبر