کد خبر 32885

انواع وام های اشتغال زایی

یکی از وام هایی که متقاضیان زیادی دارد وام اشتغالزایی است. وام هایی که باعث ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در کشور می‌شود.

انواع وام های اشتغال زایی

مینا قنبری - یکی از مهم ترین دغدغه های دولت کاهش نرخ بیکاری در جامعه است و یکی از راه های کاهش بیکاری ایجاد کسب و کار در کشور است اما خیلی از افراد سرمایه کافی برای راه اندازی مشاغل مد نظرشان ندارند، یکی از خدماتی که دولت می تواند به این افراد ارائه دهد، وام اشتغالزایی است. این وام ها انواع مختلفی دارد که در این گزارش به تفکیک هر کدام از این وام ها و شرایط دریافت آن را بررسی می کنیم.

مشاغل مشمول وام اشتغالزایی

 

1.وام برای مشاغل خانگی

 

این مشاغل توسط فرد یا افراد یک خانواده ایجاد می شود و در یک واحد مسکونی قرار دارد. اما در این نوع از مشاغل با توجه به اینکه در واحدهای مسکونی قرار دارد نباید مزاحمت و یا اختلالی برای افراد دیگر ایجاد کنند. در این مشاغل افراد یک محصولی یا خدماتی را که بتوان در بازار عرضه کرد تولید می‌کنند. سقف این دسته از وام ها 5 میلیون تومان است. سود این وام با توجه به طرح و بانک یا موسسه ای که از آن تقاضای وام شده متفاوت است و از 4 درصد تا 6 درصد متغیر است.

 

2.وام برای مشاغل خویش فرما (خود اشتغالی)

این نوع وام خود به 2 دسته تقسیم می شود و نوعی اشتغالزایی است که فرد گیرنده وام مدیر و مالک آن شغل است و این فرد می تواند با ایجاد یک شغل برای دیگر افراد هم شغل ایجاد کند. این تسهیلات از 15 میلیون تا 100 میلیون تومان است. افراد متقاضی این نوع وام باید برای 15 میلیون تومان یک ضامن فراهم کنند و برای وام های بالای 15 میلیون تومان حداقل دو ضامن رسمی احتیاج است. مدت باز پرداخت این وام ها از 36 ماه تا 60 ماه است و سود این دسته از وام هم متغیر می باشد.

 

  • وام برای کار آفرینی: به مجموعه مشاغل و کسب و کارهایی گفته می شود که کسب و کار جدید همراه با یک نوآوری باشد و یک کالا یا خدمات جدیدی ارائه شود. این مشاغل باید در زمینه صنعت ،خدمات و... بازار جدیدی را ایجاد کنند.

 

  • وام برای کارفرمایی: در این دسته از مشاغل فرد علاوه بر ایجاد یک کسب و کار جدید باعث ایجاد شغل برای افراد دیگر هم شده است.

 

 

ارسال نظر

تازه ها