تولید قطعات نیروگاهی بومی آغاز شد
طبق اعلام سازمان بومی سازی، طرح تولید قطعات نیروگاهی بومی که تا امروز واردات می شد شروع شد.
به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از صدا و سیما، علی عیسی پور با اشاره به اینکه این طرح درباره قطعاتی است که تاکنون ساخت داخل نشده، گفت: ساخت اولین قطعه نیروگاهی با کمک یک شرکت دانش بنیان شروع شده است که ساخت آن ۳۵۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی دارند.
وی افزود: این قطعات که وارداتی هستند، درحال شناسایی و پس از هماهنگی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بومی سازی می شوند.
مدیر دفترفناوری و بومی سازی نیروگاههای حرارتی شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی ادامه داد: این قطعات دارای دانش و تکنولوژی پیچیده هستند، که هدف گذاری برای بومی سازی آنها انجام شده است.
عیسی پور افزود: برای اجرای این طرح ۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است و شرکتهایی که درباره بومی سازی اعلام آمادگی کنند، بدون برگزاری مناقصه فعالیت خود را شروع خواهند کرد./مهر