به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، گروه صنعتی ایرانخودرو اعلام کرد؛ پیش فروش حدود ۵۳ هزار دستگاه خودرو از روز سه شنبه سوم مهر ماه به صورت اینترنتی آغاز و طی شش روز اجرا خواهد شد. گفتنی است خودروهای پژو ۲۰۶ تیپ۲ و ۲۰۶ تیپ ۵، پژو۴۰۵جی ال ایکس ،سمند ال ایکس، سورن ای ال ایکس، رانا، دنا و وانت آریسان در این پیش فروش عرضه می شوند.
این در حالی است که پیش تر پایگاه اطلاع رسانی ایران خودرو در اطلاعیه ای اعلام نموده بود: کسانی که در طرح پیش فروش سایپا ثبت نام کرده اند امکان ثبت نام در طرح پیش فروش ایران خودرو را ندارند.
طبق این گزارش هدف گروه صنعتی ایران خودرو ، این است که خودرو های تولیدی این گروه صنعتی درجامعه بین مصرف کنندگان و مشتریان نهایی توزیع شود و کسانی برای خرید خودرو اقدام کنند که صرفا نیازمند خودروی شخصی و مصرف کننده واقعی هستند.
شرکت ایران خودرو به دنبال فروش خودرو به مصرف کننده حقیقی است و لذا در فرآیند ثبت نام اینترنتی مواردی مانند داشتن گواهینامه و عدم مالکیت خودرو در زمان ثبت نام به صورت خود اظهاری اخذ و در زمان تحویل خودرو بر اساس استعلام های لازم راستی آزمایی خواهد شد و در صورت اثبات خود اظهاری اشتباه،اصل ودیعه در زمان تحویل عینا مسترد می گردد.
دیدگاهتان را بنویسید